Datapolitik (GDPR)

Log ind Gratis profil
Vores gratis personprofiltest udbydes på dansk Our free profile test is offered in english

Datapolitik (GDPR)

Når du færdes på personprofil.dk's hjemmeside accepterer du samtidig nedenstående datapolitik:

Administrator og ejer websitet

Coach.dk
v/Theis Askling
mail@coach.dk  /  8282 1212
Balance-Huset
Nygade 12A
4300 Holbæk
Cvr. nr. 26152984

Dataopbevaring

Vi indsamler de oplysninger, du selv indtaster, når du laver en profil hos os og/eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Det drejer sig om:

Ved tilmelding af nyhedsbrev er det kun navn og emailadresse.

Derudover indsamles data om din færden på hjemmesiden. Se mere under Cookie- og privatlivspolitik.

Formål med indsamling af oplysninger

Formålet med indsamling af dine oplysninger er:

Derudover indsamler vi oplysninger om dig og de brugere, der færdes på vores side. Oplysningerne bruges til at forbedre vores produkter og services, at tilpasse indholdet til dine interesser samt til statistiske formål.

Videregivelse af data til 3. part

De oplysninger, du selv har indtastet, er synlige på vores hjemmeside. Derudover videregiver vi ikke oplysninger til 3. part, med mindre du har givet tilladelse hertil eller persondataloven undtagelsesvist tilllader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Tidsrum for opbevaring

Persondata slettes eller anonymiseres efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Hvis du ikke længere ønsker at have en profil på vores hjemmeside, kan du slette din profil jf. retningslinjerne i afsnittet Retten til at tilbagekalde samtykke nedenfor.

Beskyttelse af dine oplysninger

Dine data opbevarers i en kodeordssikret database. Det er kun personer ansat hos Coach.dk, der kan komme til databasen. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vores hjemmeside og database hostes hos Hostinger, på deres server i Holland. og Hostinger lever op til GDPR’s regler.

Ved eventuelt datanedbrud vil din profil blive gendannet til sidste nye backup. Du vil få besked om, hvilken backup, vi har gendannet til, og vi vil henstille til, at du tjekker op på, om du har mistet data i forbindelse med datanedbruddet.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du kan til enhver tid slette din profil samt tilhørende gennemførte tests:

  1. Login ind på din profil her »
  2. Klik på menupunktet Indstillinger
  3. Vælg menupunktet Slet profil
  4. Du sletter din profil endeligt ved at klikke på knappen Slet og bekræfte dit valg

Retten til at klage

Man kan til enhver tid klage over de opbevarede oplysninger ved at sende en mail til mail@coach.dk. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til os på mail@coach.dk eller på telefonnummer 82821212.


Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som kan bruges til at forbedre indholdet. F.eks er det interessant for os at følge med i, hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores hjemmeside, så vi bedre kan målrette vores indhold og vores annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, vi laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

Vedr. Cookies

Vores hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjepart, der omfatter Google.

Vedr. personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og de må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og USA. USA er klassificeret som sikkert tredjeland.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@coach.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 


Nyhedsbrevsabbonent

Tilmelding

Vi benytter Campaign Monitor til at skrive og udsende nyhedsbreve fra. Det betyder, at vi automatisk gennem Campaign Monitor har styr på dato og sted for, hvornår og hvor vores modtagere har tilmeldt sig.

Samtykke
Vi sender kun nyhedsbreve til dem, der selv har tilmeldt sig via Campaign Monitor.

Afmelding
Det er meget nemt at afmelde sig nyhedsbrevet. Det er bare at klikke på linket “Afmeld” nederst i nyhedsbrevet. Herefter sletter vi dine oplysninger.

Relevans
Vi opbevarer kun navn og e-mail i forbindelse med vores nyhedsbreve.

Diskretion
Det er ikke muligt for nogen nyhedsbrevsmodtagere at se andre modtageres mailadresser. Det sørger Campaign Monitor for.

Procedurer
Mailkorrespondance i forbindelse med nyhedsbreve slettes efter max et år.

Databehandleraftale
Vi har en databehandleraftale hos Campaign Monitor.

Anmeldelsespligt
Da vi har vores oplysninger liggende hos Campaign Monitor, og ikke på vores computere, er det ikke sandsynligt, at vi vil blive udsat for sikkerhedsbrud i forbindelse med nyhedsbreve. Skulle det alligevel ske, at vores IT-system bliver hacket på en måde, så vi mistænker, at navne og e-mailadresser er blevet synlige, vil vi naturligvis straks anmelde databruddet til Datatilsynet samt de berørte personer.

GRATIS PROFILTEST

Tag testen

Om testen

Kontakt os

Om os

Del dit resultat på:

din personlige profil

Log ind

Opret profil

Vilkår for brug