Logo for Personprofil.dk - workshop til optimalt teamsamarbejde
Log ind Gratis profil
Logo for Personprofil.dk - workshop til optimalt teamsamarbejde

Personlig udvikling
gjort sjov

Personlig udvikling
gjort sjov

Personlig udvikling
gjort sjov

Persondatapolitik

Når du færdes på vores hjemmeside, accepterer du samtidig nedenstående datapolitik:

Administrator af websitet

Denne hjemmeside administreres af:

Coach.dk
Nygade 12A, 2. sal.
4300 Holbæk
Cvr. nr. 26152984

Dataopbevaring

Vi indsamler de oplysninger, som er relevante for at man kan oprette sig med en profil på vores hjemmeside. Det drejer sig om:

Derudover indsamles data om din færden på hjemmesiden. Se mere under Cookie- og privatlivspolitik.

Formål med indsamling af oplysninger

Formålet med indsamling af dine kontaktoplysninger er:

  1. vi sikrer os, at du ikke er en robot og at vi dermed sikrer os imod SPAM
  2. vi kan give dig adgang til din helt egen personlige profilside, hvor du kan samle dine resultater og se om din profiltype ændrer sig over tid

Derudover indsamler vi oplysninger om dig og de brugere, der færdes på vores side. Oplysningerne bruges til at forbedre vores produkter og services, at tilpasse indholdet til dine interesser samt til statistiske formål.

Videregivelse af data til 3. part

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. part, med mindre du har givet tilladelse hertil eller persondataloven undtagelsesvist tilllader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Tidsrum for opbevaring

Persondata slettes eller anonymiseres efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dog maks. .efter 5 år hvor der ikke har været nogen aktivitet på din profil.

Beskyttelse af dine oplysninger

Dine data opbevares i en kodeordssikret database. Kodeord opbevares krypteret. Det er kun personer ansat af Coach.dk, der kan komme til databasen. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vores hjemmeside og database hostes hos Dreamhost, som ligger i USA. USA er klassificeret som et sikkert tredjeland, og Dreamhost lever op til GDPR’s regler.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du kan til enhver tid slette din profil samt tilhørende gennemførte tests:

  1. Login ind på din profil her »
  2. Klik på menupunktet Indstillinger
  3. Vælg menupunktet Slet profil
  4. Du sletter din profil endeligt ved at klikke på knappen Slet og bekræfte dit valg
Retten til at klage

Man kan til enhver tid klage over de opbevarede oplysninger ved at kontakte os via vores kontaktside.

Har du yderligere spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte os via kontaktsiden eller på telefonnummer 8282 1212.

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig, som kan bruges til at forbedre indholdet. F.eks er det interessant for os at følge med i, hvilke sider på vores hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores hjemmeside, så vi bedre kan målrette vores indhold og vores annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, vi laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

Vedr. Cookies

Vores hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her »

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra Google.

Vedr. personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold, hvis du registrerer dig som deltager, eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne indsamles data jf. afsnittet om DataopbevaringDet vil typisk være i forbindelse med oprettelse af en profil eller tilmelding til en af vores workshops.

Sikkerhed

Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere din tilmeldning. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og de må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og USA. USA er klassificeret som sikkert tredjeland.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Sletning af dine data sker efter retningslinjerne i afsnittet Retten til at tilbagekalde samtykke ovenfor .

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Coach.dk
Nygade 12A
4300 Holbæk
82821212
personprofil@coach.dk

Cvr. nr. 26152984

GRATIS PERSONPROFILTEST

Tag testen

Om testen

Kontakt os

DIN PERSONLIGE PROFIL

Log ind

Opret profil

Vilkår for brug

ET PRODUKT FRA

Coach.dk

CVR: 26152984

Vi passer på dine data

HER BOR VI

Nygade 12A

4300 Holbæk

+45 8282 1212

Coach.dk
Nygade 12A
4300 Holbæk

+45 8282 1212