Personlig udvikling
gjort sjov

Om vores gratis DISC-personprofiltest

Hvad fortæller testen?

Vores personprofiltest kan fortælle dig, hvilken af 4 profiltyper du scorer højest på. De 4 profiltyper er:

Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert.

Der er ikke en personprofiltype der er bedre end den anden. Vi er lidt af det hele og kan da også skifte vores fokus til de forskellige personprofiler, alt efter den situation vi indgår i. Dog vil de fleste mennesker have en overvejende personprofil de trives bedst i.

Resultatet må ikke blive den endegyldige sandhed.

Brug ikke resultat af testen til at kategorisere folk omkring dig i "BOKSE", og pas på med at stole så meget på resultatet, at du helt eller delvist lukker ned for din almindelige dømmekraft.

Resultatet af testen skal udelukkende bruges som et værktøj til at tage udgangspunkt i, et sted at starte.

Personlig udvikling kræver indsigt.

Testens resultat vil vise dig din profiltypes styrker og udfordringer. En viden du kan vælge, at bruge til udvikling af dig selv med. Størstedelen af denne viden vil sikkert være en bekræftelse af det du allerede ved, eller gerne vil udstråle. Tit er det også bare rart og trygt, at blive bekræftet i det du allerede vidste om dig selv.

Tag testen »

Tips og tricks til motivation og kommunikation med andre

Udover at lære dig selv og din egen profil bedre at kende, vil testens resultat også beskrive de andre 3 personprofilers styrker og udfordringer. Herved vil du få en indsigt og forståelse for, hvorfor det er lettere at være sammen med nogle bestemte personprofiler fremfor andre.

Testens resultat giver dig tips og tricks til:

Den tekniske del

Testen består af 20 spørgsmål og tager ca. 8 - 10 minutter at udfylde. Du vil blive stillet overfor 20 udsagn, med hver 4 tilhørende svarmuligheder. Hver svarmulighed skal scores således:

Ved hvert udsagn skal du markere den svarmulighed der minder MEST om dig, og du skal markere den svarmulig der minder MINDST om dig.

Teorien bag testen?

Testen er en 4-faktor DISC personprofiltest, der tager udgangspunkt i William Moulton Marstons teori "Emotions of Normal People" publiceret i 1928.

Tag testen »

PERSONPROFIL.DK

Tag testen

Om testen

Kontakt os

Om os

DISC FOR PRIVATE

Log ind

Opret profil

Vilkår for brug

Persondatapolitik (GDPR)

DISC FOR VIRKSOMHEDER

Læs mere

Opret firmaprofil

Login

Del denne test på: